Marez (Expediteur)

Marez is met 6 jaar ervaring binnen de logistiek een échte logistiek professional. Zo is hij begonnen als van backofficemedewerker doorgegroeid tot een waardige Expediteur waar hij verantwoordelijk is voor het gehele import proces van A tot Z wereldwijd met FCL en LCL containers waar hij veel contact heeft met agenten, klanten, rederijen en declaranten per telefoon en mail in het Nederlands en Engels. Naast dat Marez het gehele import proces regelt per zeevracht, regelt hij ook altijd het natransport wanneer de schepen zijn aangekomen bij de rederij. Ook maakt Marez een aantal documenten op. Zo maak hij CMR’s en BL’s op bij zijn huidige functie. Omdat Marez toe is aan een nieuwe functie doordat hij zich niet op zijn gemak voelt door racistische opmerkingen van zijn collega’s, is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe functie als Expediteur.

Marez is een leergierige jongeman, met een brede talenkennis. Zo spreekt hij naast Nederlands, ook vloeiend Engels, Frans en Arabisch. Zijn hands on mentaliteit zie je terug in de wijze waarop hij zichzelf heeft ontwikkeld de afgelopen jaren. Elke kans die hij geboden krijgt, grijpt hij met beide handen aan.

Marez heeft een opzegtermijn van één maand. Hierna is hij fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het gehele import proces van A tot Z wereldwijd;
  • Verantwoordelijk voor het importeren van LCL en FCL containers;
  • Opmaken van CMR's en BL's;
  • Verzorgen van natransport;
  • Contacteren met agenten, klanten, rederijen en declaranten per telefoon en mail in het Nederlands en Engels;
  • Gebruiken van Softpack & SCOPE.

Functie

Expediteur

Leeftijd

33

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands goed zowel in woord als in geschrift. Engels uitstekend zowel in woord als geschrift. Arabisch uitstekend zowel in woord als geschrift. Frans uitstekend zowel in woord als in geschrift.

Computervaardigheden

x